Nov 242016
 

Diu la dita que qui canta els seus mals espanta, i alguna cosa deu tenir de certa quan hi ha qui ha dedicat el seu temps a estudiar els beneficis d’una activitat a priori tan supèrflua com cantar.  A tall d’exemple, podem fer un cop d’ull a aquest petit article que n’enumera uns quants.

Ben mirat, qui no ha experimentat mai emocions al ritme d’una música, d’una cançó?  Qui no s’ha llevat mai al matí amb una tonada enganxada als llavis o qui no ha taral·lejat mai alguna tornada en algun moment concret, durant alguna activitat concreta?  I és que la música és sempre present a les nostres vides i a tot el que fem.  Això, per no parlar dels beneficis que aporta el cant col·lectiu, el cant coral, o de la llarguíssima tradició de cançons vinculades a feines del camp, per exemple.

Avui que és dijous, un dia com qualsevol altre, podríem fer l’exercici de trobar alguna cançoneta que ens acompanyi.  Fins i tot podríem provar de cantar-la, ni que sigui en veu baixa o a la dutxa, i potser el dia serà una mica millor, i una mica més positiu.  Que cadascú esculli aquella que més li vingui de gust.  I si avui pinta un dia dur, d’aquells que ja es veu que caldrà enfrontar-se a algú, no oblidem que la música, fins i tot,  és capaç de calmar les feres.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php