Nov 222016
 

Si us plau, que ningú em torni a parlar de democràcia ni de justícia mentre a Madrid passin coses com el que va passar el passat dia 20.  Un home és apallissat per un grup de persones que participaven en una manifestació feixista, davant dels nassos de la policia i  cap detingut.  Res de res, malgrat que tota la seqüència dels fets corre en vídeo per les xarxes.

Costa molt poc identificar, detenir, jutjar i condemnar algú per cremar una foto del rei, que es veu que és poc menys que delicte capital, però hi ha una absoluta impunitat cap a aquells que colpegen a plaer algú.  El paper de la Policia Nacional, un cap més, patètic, allunyant la víctima dels agressors (imagino que perquè deixi de molestar) i aquí pau i després glòria.  Tot, evidentment, en el marc d’un acte profundament feixista que hauria de fer pujar els colors a qualsevol governat mínimament digne.

Espanya és així i ho serà sempre.  Per qualitat democràtica i per sentit de la justícia, no és saludable seguir en una societat com aquesta.  A veure si anem entenent de què va la independència.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php