Nov 142016
 

Començar alguna cosa sempre implica aquella sensació excitant, però que causa por, alhora.  És saber que es creua una porta a algun lloc desconegut que ens atreu prou com per fer el pas, però que comporta tota mena d’incerteses i, fins i tot de riscos.

Fet i fet, ens passem la vida començant coses.  Avui, perquè és dilluns, cada dia perquè és un dia nou ple d’oportunitats i de reptes… però de tant en tant hi ha començaments que realment alteren la nostra manera de fer, les nostres rutines i que suposen un desafiament a la nostra capacitat realment important.  És llavors quan tenim la sensació que ens trobem davant d’una situació nova, desafiant, conseqüència de tot el que hem fet i de tot el que ens hem anat preparant per arribar-hi.  Aquest és el punt que marca un començament autèntic d’un nou procés en el qual val la pena apostar-ho tot.

Avui començaràs un període nou en la feina, amb tota la il·lusió i amb totes les ganes de sortir-te’n.  I d’aquí a quatre dies, una nova etapa en la teva vida personal.  Una setmana amb un parell de grans reptes que valen la pena i que has d’aconseguir tirar endavant amb èxit.  O, si més no, intentar-ho amb totes les teves forces i amb tot el que ets i saps.

Setmana de grans canvis per a tu.  Endavant, i no defalleixis;  que, si vols, pots.  Ja ho saps.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php