Nov 012016
 

Una castanyada, un halloween, o una barreja de tot plegat, més per recordar.  Ahir, qui més qui menys va seure a taula amb parents i amics a compartir una estona festiva, i qui més qui menys va fer preparatius per tal de sorprendre o agradar els convidats o els amfitrions, segons el cas.  El resultat, una demostració més que les coses efímeres són importants i tenen sentit.

Ben mirat, ens passem la vida preparant coses que acostumen a durar ben poc, fins i tot a no correspondre’s amb la magnitud de la feina que requereixen, podria dir algú.  Però aquestes coses, aquests esdeveniments, aquestes trobades tan breus, acostumen a tenir la virtut de ser tan intenses que solen acomodar-se a la memòria en forma de records i de sensacions que perduren al llarg del temps.

Dies de difunts, i dies de recordar que tot passa.  En termes històrics, i més encara geològics o astronòmics, la nostra existència serà una simple anècdota, però això no treu que no vulguem viure-la intensament, aprofitant cada segon, amb la certesa que tot el que fem, per més breu i més passatger que pugui semblar, pot ser, per a nosaltres i per als nostres, etern.  O interpretant Eduard Punset quan diu que la felicitat és a la porta de la felicitat, que el sentit de tot plegat és el que fem i vivim fins que hi arribem.  Aleshores, la brevetat ja no és tan breu, i els instants de goig esdevenen molt més intensos i valuosos.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php