Set 172016
 

Ja hi tornem a ser.  Dissabte de nou, aquesta mena de signe invisible que obre el parèntesi del cap de setmana i que altera la monotonia dels cinc dies que ja portem a l’esquena.  El dissabte és aquell dia que convida a canviar d’aires i de ritme i, d’una manera o altra, a passar comptes d’aquest període que va de dilluns a divendres.  Fins i tot, és una invitació a pensar què farem un encara llunyà dilluns i com encararem la nostra vida fins al proper dissabte.

En el fons, el temps, així tal qual,  és massa llarg.  Necessitem acotar-lo una mica;  en anys, en mesos, però sobretot en dies o en setmanes, que són terminis més humans i més còmodes per organitzar-nos.  Això de viure dia a dia, en el fons, és una mica això, la resposta a humanitzar la immensitat del temps, però la setmana, amb el seu dissabte i el seu diumenge, dóna una mica més de perspectiva, tant per planificar com per analitzar el que fem i el que no fem i hauríem de fer.

Com ha estat la setmana?  Bé, malament, terrible, bestial, indiferent, prometedora, trista, inoblidable… cadascú en pot dir la seva, així en conjunt, o seccionada dia a dia, o gairebé hora a hora.  En qualsevol cas, ja és passat, i el que està fet ja no té remei, ni per bé, ni per mal.  Així és que deixem la història per als llibres i encarem amb il.lusió i esperança el cap de setmana, amb la ferma convicció que dilluns, tot pot ser millor, i amb el propòsit de fer-ho possible.  Al capdavall, una bona part d’allò que acabarà sent la nostra biografia depèn només de nosaltres.  No ens podem fallar.

  One Response to “Dissabte”

  1. Una època em deprimien els diumenges, la perspectiva de tornar a començar dilluns. Fins que visc cada dia pel que és, sense la perspectiva que dius. Em satisfà molt més.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php