Jul 262016
 

Ho reconec, cada any que passa estic més tip que les festes de la Mercè se’ns colin a casa, tant si som barcelonins com si no, amb la poca delicadesa que implica donar per suposat que allò que passa a la capital passa a tot el país, tot fent-nos empassar, de grat o per força, espectacles com ara el piromusical de torn.

Som a dos mesos vista mal comptats de la festa que ens ocupa i ahir vam saber  qui en serà pregoner, enguany.  Ni més ni menys que un excriptor, Javier Pérez Andújar, que no s’està de titllar els independentistes d’aiatol.làs.  Fantàstic.  Tot un exemple a seguir que l’ajuntament de la capital es posicioni al costat de qui ataca d’aquesta manera tan contundent, com a mínim, la meitat de la població de la ciutat que el convida.  Però més fantàstic encara resulta que l’alcaldessa Colau afirmi que el personatge en qüestió representa els valors que volen transmetre les festes.  De quins valors parla?  De la manca de respecte a la diferència? De la demagògia més barroera? De l’insult de franc? De les ganes de generar enfrontaments interns?  M’agradaria saber la resposta, francament.

Sigui com sigui, l’Ajuntament de Barcelona, presidit per Ada Colau amb el suport del PSC, no ho oblidem, amb aquesta elecció de pregoner (recordem que la feina del pregoner sempre ha estat difondre les notícies i informacions que l’autoritat vol fer públiques) es torna a posar d’esquenes a mig país, de manera clara i contundent.  Una raó més, si encara feia falta, perquè nosaltres ens girem per no empassar-nos tanta mala fe, embolicada en paper de focs artificials.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php