Jun 152016
 

Vint-i-dos segons.  Vint-i-dos.  Aquest és el temps que durant el debat dels quatre candidats a la presidència del Govern d’Espanya, els insignes líders van dedicar a la violència masclista.  Val a dir que el temps es va repartir de manera desigual entre els quatre:  els dos de la dreta (cada dia més extrema que dreta), zero segons;  els dos d’esquerres (per dir alguna cosa), la resta.

Vint-i-dos segons a una qüestió que deixa una seixantena de dones mortes i milers d’agredides cada any, amb una cadència sinistra i inexorable.  Vint-i-dos segons per oferir més pisos on amagar les víctimes, o per apel·lar a un gran pacte d’estat, segurament la millor manera de no fer res.  Aquesta és la resposta de la gran política a un drama quotidià de tantes i tantes dones.

Costa dir res davant de tanta indiferència.  Vint-i-dos segons.  Poc més de la tercera part del que dura un minut de silenci.  Silenci, doncs.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php