Mai 062016
 

Un més.  I fa de bon sumar.  Un més, i una pila de novetats, de canvis, de projectes, d’il.lusions que cal anar fent realitat.  Un més, i també alguna que altra decepció més, alguna que altra cosa no prevista, alguna absència, fins i tot.

Un any més i ganes de celebrar-ho, de riure, de fer festa d’un dia mig perdut en una pàgina del calendari i, malgrat tot, tan especial.  Avui que en fas un més, m’agradaria poder empaquetar tots els bons records, totes les il.lusions, totes les novetats i sorpreses d’aquests anys, embolicar-ho tot plegat amb un paper ben llampant, posar-hi un llaç ben gros, i poder-te retornar, com a regal d’aniversari, tot el que tu, sense saber-ho, m’havies regalat abans.  No sabria trobar un regal millor.

Per a mi em quedaré els neguits, la ràbia, la impotència, les nits sense dormir i les llàgrimes amagades, perquè han valgut molt la pena, i ja no fan cap mal, ara que et miro, encara que des de lluny, ple d’orgull i de satisfacció.

Gaudeix del dia i gaudeix de cada dia.  I no perdis mai les ganes de fer i de descobrir.  Feliç aniversari, i per molts anys.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php