Des 232015
 

S’acosta el Nadal més trist per a la major part dels espanyols.  Espanya està fracturada.  Dretes i esquerres fan difícil de governar el país i, de propina, el fantasma de de la independència de la Catalunya de l’any passat (la d’ara mateix  ni se sap on passa) plana sobre les consciències de milions de persones.  El mal del nord-est peninsular s’escampa arreu.

Com s’asseuran a taula les famílies, d’aquí a quatre dies, quan el debat sobre qui ha de pactar amb qui, o qui s’ha d’abstenir quan toqui és una terrible amenaça a la pau nadalenca?  Això no hi ha Marcelo que ho arregli.  Espanya ha caigut sota el poder fosc de la fractura social i política.  Un drama.

Bé, o potser no tant.  Mira que si aquesta gent saben distingir què és prioritari i què pot esperar i posen la unitat de la pàtria per davant de tot…  Abans de carnaval, govern definitiu i tema resolt.  Ja és ben veritat que arriben temps de canvi i una nova manera de fer política:  “antes roja (ara blava, ni que rimi malament, que s’ha de notar que són moderns i renovadors) que rota“.   És el que hi ha, allà i aquí.  I nosaltres tocant el flabiol.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php