Des 042015
 

Ja hi tornem a ser.  Campanya electoral en marxa.  Enguany, els catalans no en sortim d’una i ja estem embolicats en una altra.  I espera que no en viem de més grosses.  Que sigui a fi de bé, que diuen, tot i que ho dubto.

Diuen els savis que aquestes eleccions dibuixaran un nou mapa electoral espanyol i potser fins i tot, l’adveniment d’una nova política.  Ves tu a saber…  Potser acabem en allò de roda món i torna al Born o, si voleu, en allò altre de canviar-ho tot per no canviar res.  El temps ho dirà.

De moment, sembla que la imatge de la galleda de cola i l’escombra en l’enganxada de cartells comença a ser història.  Els líders han canviat el carrer pels platós de televisió, molt més confortables -en tots els sentits- i més moderns, sense cap dubte.  I posats a avançar, els proposaria de fer una campanya júnior, o kid, o que li diguin com vulguin, en què els cadells més menuts de les seves formacions plantegessin les seves propostes i exhibissin les seves habilitats dialèctiques, com si de qualsevol aspirant a xef o a cantant es tractés.  Al capdavall, ja sabem que la canalla tampoc té cap vergonya de res i una llagrimeta seva a temps pot ser més efectiva que una dotzena de vídeos de gatets al facebook.  Nous temps, noves alternatives.  No era això?  Després de cantar, ballar, muntar en globus o fer de cuinetes, per força cal passar a un nou nivell, no?  I un gatet com a imatge de campanya?  Sempre queda bé a les fotos.

De tota manera, i com deien les padrines, que tinguem una hora curta, encara que la immensa majoria de candidats a alguna cosa segueixen sent mascles.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php