Nov 052015
 

La gent del Barça, des de fa molt de temps, crida “independència” el minut 17 amb 14 segons de cada partit que es juga al Camp Nou i hi duu estelades, sense que mai hi hagi hagut cap incident per aquest motiu.  Bé, cap fins ara, que la UEFA, assessorada per vés a saber qui -tot i que molt fàcil d’imaginar- es decideix a imposar sancions al club.

El Real Madrid demana disculpes a Falange per haver impedit l’entrada al Santiago Bernabeu de les seves banderes i simbols feixistes.  Recordem que els falangistes sí que tenen tot un historial de violència i xenofòbia, tant esportiva com ben lluny dels estadis (físicament i en el temps).

Juguem a les diferències?  I ja posats, juguem a descobrir el per què de les diferències?  Tirem una mica de memòria, encara que no els agradi i neguin el passat?

Avui, vistes aquestes coses, fins i tot fa mandra seguir escrivint sobre el tema.  Per a què.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php