Oct 172015
 

Amb pocs dies de diferència ens han arribat un parell d’informacions que deixen ben clar com utilitzen el poder, o fins a quin nivell de perversió dels béns públics poden arribar, determinats personatges ben destacats de la vida política.

La primera informació fa referència a Mariano Rajoy, a qui la Moncloa va pagar les despeses d’atenció al seu pare malalt, ja sigui directament amb els diners de tots nosaltres, o destinant-hi personal al servei del president, que també paguem entre tots, perquè faci una altra feina.

El segons cas, és el de l’alcalde de Lleida, que sembla que ha fet servir fons públics per pagar un bufet d’advocats privat perquè l’assessorin sobre les accions legals a prendre contra determinades informacions del diari El Mundo.  Un cop més, diners públics, de tots, al servei d’un interès particular, perquè la Paeria ja té els seus serveis jurídics, per al cas que els necessiti, posem per cas l’alcalde, en l’exercici de les seves funcions.

És trist veure com determinats sous públics, entre els més alts, dit sigui de passada, no arriben per atendre les mínimes necessitats personals d’aquells que els cobren.  I més trist és veure com determinats comportaments no tenen res a veure amb les suposades diverses ideologies.

Quan es tracta de gratar-se la butxaca, tant li fa si és amb la mà dreta o amb l’esquerra.  Tirar dels diners de tothom sempre és la solució més còmoda i més temptadora.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php