Jul 292015
 

Encara ni som a l’agost, i ja se’ns acumulen les notícies que, a poc a poc, van acabant de fer net al panorama sempre boirós de les autèntiques intencions i dels autèntics posicionaments polítics.  Repassem:

– El PP nomena cap de cartell per a les eleccions de setembre Xavier Garcia Albiol, famós pel seu discurs xenòfob, en substitució d’Alícia Sánchez-Camacho, políticament enfonsada per l’afer de La Camarga.  El discurs de la ultradreta més rància com a programa electoral per a Catalunya.

– Albert Ribera proclama que si guanya les eleccions espanyoles, acabarà amb la immersió lingüística.  Tota una declaració de principis per si algú encara pensava que Ciutadans és un partit moderat i de centre.

– Duran ja se suma al discurs de la caverna mediàtica madrilenya i compara els informatius de TV3 amb el No-Do franquista, perquè no li dedica prou temps a la seva formació.  Molt significatiu venint d’algú d’una formació que fins fa quatre dies era al govern.

Molts nervis a l’unionisme.   Què voleu que us digui?  A mi, ja m’està bé que es vagin aclarint tant les posicions.  Així sabrem de debò quina és l’alternativa real a la no independència.  O algú encara es pensa que tant odi encara mal reprimit no sortirà amb tota la seva fúria si no guanyem?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php