Jun 222015
 

Ha arribat l’estiu, i amb ell vindran els canvis en la graella televisiva.  Tancaran per vacances molts dels programes que ens han acompanyat al llarg de l’any i començarà la temporada de reposicions d’èxit contrastat i també d’algunes de prou prescindibles.

Aquest any, però, voldria fer una petició expressa a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, al Consell de l’Audiovisual de Catalunya, a la direcció de TV3 o a la Moreneta, si cal, perquè aquest estiu no desaparegui de la pantalla “Polònia”.

Sí, ja sé que tots tenim dret al descans estival, a les vacances i a tot plegat, però en les excepcionals circumstàncies que vivim, i amb unes eleccions summament transcendentals al setembre, unes setmanes sense la interpretació de la realitat d’aquest equip d’humoristes poden ser letals.  Si no podem riure de la realitat política, ara que ens hi juguem tant, i sense entendre les claus de tot plegat amb la dosi necessària d’humor, la crispació, avivada per la calor estival pot ser terrible.

A aquell que tingui poder d’aconseguir-ho: si us plau, que “Polònia” ens acompanyi i ens orienti durant tot l’estiu.  La pau a les famílies, la cohesió social i el benestar del país ho necessiten.  Si ens deixeu només en mans del polítics i de les seves declaracions, aquest estiu pot ser dramàtic.  Que no llegiu les portades dels diaris, ni escolteu la ràdio, ni mireu la tele, per veure la que en ve a sobre?  Doncs això.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php