Abr 302015
 

No hem entès res.  Però res de res.  Aquesta és la meva conclusió després de llegir i escoltar les aferrissades defenses que diferents líders de PSC i PP fan de les seves llistes fantasmes.  Sobretot, després de veure que el gran argument que fan servir és que cal garantir el dret de la gent a poder votar la formació que més els agradi.  Molt lliure i molt democràtic tot plegat, sí senyor.

Seguint aquest mateix raonament, potser caldria preveure, directament, llistes sense candidats.  Més obertes impossible.  I totes les llistes, siguin d’on siguin, disponibles a tots els municipis, no fos cas que algun ciutadà d’una punta de país, pel motiu que sigui, tingui el desig de votar una formació d’un municipi de l’altra punta, ves a saber per quina particular raó, i no pugui fer-ho.  Que cadascú voti el partit que més li agradi i santes pasqües.  Això sí que és llibertat de vot i qualitat democràtica, no?  A la vista dels resultats, cada partit ja dirà qui va a cada lloc aconseguit, que d’això es tracta.

Aquesta gent es pensa que som imbècils o què?  Bé, imagino que sí, que es pensen que els seus arguments absolutament impresentables poden convèncer algú.  Doncs em fa l’efecte que no gaire.  Em fa l’efecte que el que pensa tothom que es troba fora del fanatisme partidista és que si no són capaços de tenir candidats en una determinada localitat, doncs mala sort.  No s’hi presenten i punt.  Tan difícil és admetre que no es pot aspirar a ser a tot arreu?  Hi ha moltíssims partits que no presenten llistes a tot arreu on els agradaria.  I no passa res.

Espero que tanta demagògia liberal i tanta mentida els passi una bona factura electoral.  Si més no, perquè aquest seria un immens favor col.lectiu a la qualitat de la democràcia del nostre país.  I ja de passada, anem prenent nota de cara al nostre futur marc legal, que no estaria de més.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php