Mar 162015
 

No cal perdre massa temps a comentar les paraules del feixisme mediàtic institucionalitzat, referides als seguidors de Barça i Atlètic que aniran a veure la final de la Copa del Rei i que, si un miracle no ho pot impedir -i ja sabem que anem justos de miracles- protagonitzaran una xiulada memorable a l’himne espanyol i al Rei, de passada.

No cal perdre temps perquè parlen soles, tant del tarannà de qui les pronuncia, com del respecte que li mereixen els habitants dels països més desafavorits del món, o els que pateixen malalties terriblement mortals.  Que cadascú hi posi els adjectius que consideri més adequats.

El que sí que voldria remarcar és que fan curt.  Molt curt.  No seran 70.000 bascos i catalans.  Serem milers i milers més que no anirem a l’estadi que finalment es decideixi per acollir la xiulada (es veu que el futbol és secundari per a aquesta gent) i que no tindríem el més mínim inconvenient a sumar-nos a la protesta.  Aixi doncs, hauran d’incrementar substancialment la capacitat dels vaixells, avions o el que sigui per portar-nos cap a allà on ens volen enviar.

Un cop més, el seu fanatisme no els permet veure la realitat.  Res de nou, de tota manera.  Tot és tan vell, tan sabut i tan previsible, com la seva absoluta impunitat.  Us imagineu les mateixes declaracions fetes per catalans parlant d’espanyols?  Doncs això.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php