Mar 142015
 

Darrer estudi del Centre d’Estudis d’Opinió i nova clatellada a la possibilitat de la independència.  Això comença a ser un no parar…  Ara sabem que els favorables al no a la independència de Catalunya ja avantatgen en quatre punts als independentistes.  I la tendència sembla que és ben bé aquesta.

Diran que això és només una enquesta, que no té valor, etc, etc, etc.  Però no serà del tot cert.  I no ho serà perquè sabem de sobra que tot té conseqüències, en aquesta vida, i que el lamentable espectacle dels darrers mesos per part de les formacions suposadament independentistes havia de passar factura més d’hora que tard, i tot sembla indicar que ja ho està fent.

Podem discutir si és culpa dels uns o dels altres, o de les circumstàncies, però el que no podem discutir és que s’ha evidenciat una incapacitat absoluta per posar els interessos de país per davant dels de partit, i d’atendre la petició majoritària de la ciutadania, clarament expressada els tres darrers anys.  Es veu que això tant els fa i que l’important és marcar perfil (deixem-ho aquí).

Diran que si allò dels programes socials, que si les polítiques pròpies de cadascú, o el que vulguin, però la percepció des de fora dels aparells dels partits és d’absoluta incompetència.  I des d’aquesta incapacitat per plantejar propostes clares i unitàries, què volen?  Realment aspiren a construir un nou estat o només és una dilació del temps per acabar sortint derrotats en una consulta, o en unes eleccions i justificar així que res no canviï?  Si és això el que realment volen, si aquest és l’objectiu real -que no ho descarto-, tot sembla indicar que van per bon camí, i que ho estan fent molt, però que molt molt bé.

Si es tracta de construir un futur millor, començo a tenir els meus dubtes més que seriosos al respecte, malgrat els principis d’acord que a tota presa han fet públics.  Curiosament el mateix dia que el CEO publicava les seves dades.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php