Feb 192015
 

Mai no hauria imaginat Maria Dolores de Cospedal incitant la seva gent (la del PP) a utilitzar el català de manera sistemàtica.  Bé, de fet, la cosa té trampa.  El que de Cospedal vol és fer servir sempre la denominació “Ciutadans”, en català, per referir-se al partit liderat per Albert Rivera, per tal de desqualificar-lo com a proposta vàlida per al govern d’Espanya, pel fet que és català.

Vaja!  El pobre Rivera titllat de català, de no apte per a Espanya… com s’ha de veure el pobre home.  Amb tot el que ell ha fet per fer fora el català de la vida pública i ara es veu així, tan injustament tractat i víctima de la seva pròpia catalanofòbia.  Si fins i tot ha fet eliminar el català de la seva web, la criatura.

De tota manera, hi ha un parell de detalls que em fan força gràcia.  El primer, que finalment el PP es descari i assimili ús del català i desqualificació política.  Molt democràtic i molt respectuós amb la diversitat lingüística.  El segon, que temin realment els possibles resultats electorals de Ciutadans, tot i les seves classes de pesca a Andalusia.

Sigui com sigui, sempre és divertit escoltar els populars espanyols fent servir, ni que només sigui una paraula, el català, i malgrat totes les variants de pronunciació que són capaços d’exhibir per dir-la.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php