Feb 142015
 

Aquests dies hem pogut llegir un titular de premsa, si més no, inquietant.  I és que el Ministeri de Justícia no sap on han anat a parar uns 500 milions d’euros recaptats en concepte de taxes judicials.  Ells no ho saben, i l’Agència Tributària tampoc.

Que desapareguin 500 milions no em sembla que sigui una qüestió menor, sobretot si tenim en compte que han estat recaptats com a taxa per un servei que hauria de ser públic i accessible a tothom, i que ara mateix té un preu, en molts casos, clarament dissuasiu.

Ja ho sabem -de fet, són ells mateixos qui ens ho diuen-: el Ministeri de Justícia no sap què fa amb els diners que recapta.  Per cert, ja els deu haver informat el seu col.lega de Consell de Ministres, Garcia Margallo, sobre quant haurien pogut pujar les pensions amb aquests 500 milions?  Segons els números que els ha fet a Grècia, un 0.7%, si fa no fa.  Més del que han pujat enguany.

Quan la incompetència i la demagògia van de la mà, la cosa fa fàstic.  Aquest és el govern que ens vol donar lliçons d’austeritat, de gestió eficient i de bona governança.

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php