Feb 062015
 

Un dels problemes dels que practiquen el populisme sistemàticament és que, igual que passa amb els mentiders, han de tenir bona memòria.  Si no, aviat apareixen les contradiccions, i la cosa se’ls complica de mala manera.

Justament això és el que li ha passat al líder de Ciutadans, Albert Rivera, que ha tingut la gosadia de fer una piulada en català, informant els seus seguidors que seria entrevistat al programa “Els Matins”, de TV3.  Doncs bé, han bastat unes poques desenes de lletres formant paraules en la nostra llengua perquè bona part dels seus followers li diguessin de tot menys bonic per la mala educació (així ho indicaven algunes piulades) de parlar en una llengua que no entén tothom, entre altres perles de major calibre.  Efectes secundaris d’atiar la catalanofòbia lingüística.

Vaja, vaja.  Lapsus del senyor Ribera.  Però és clar, ja se sap que qui sembra vicis recull perjudicis.  I el senyor Ribera se n’ha fet, i se’n fa, un tip de sembrar vicis, com ara atacar constantment tot el que soni a català i sembrar odi contra els que no pensen com ell.  Doncs, apa, a veure com defensa ara una Catalunya unida, solidària i bla, bla, bla… després de la gran lliçó de respecte i tolerància dels seus companys d’aventures.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php