Gen 282015
 

No han  calgut gaires hores perquè, un cop coneguts els resultats electorals grecs, apareguin dues veus destacades del PP a carregar contra el seu nou govern i, ja posats, a reclamar el pagament dels 26.000 milions d’euros que Espanya va aportar al rescat (deixem-ho així, perquè molt rescatats no se’ls veu) de l’economia grega.

No sé si Esperanza Aguirre i Luis de Guindos aplicarien les mateixes paraules i en el mateix to de cobrador del frac (deixem-ho així, per no utilitzar termes més contundents) per parlar dels diners del Fons de Liquiditat Autonòmica que ha rebut Catalunya.  En aquest cas, el préstec (deixem-ho així, encara que només sigui una petita part de retorn del que aquí es recapta) resulta que no és tal, tot i els interessos fins ara, amb els quals s’ha de retornar, sinó que és que Espanya paga allò que Catalunya no sap gestionar i malbarata.

Seguint la lògica del FLA, serien capaços de dir públicament que Espanya paga els deutes de Grècia?  Imagino que no.  I és que una cosa és la demagògia per a consum intern i una altra la usura.  Bé, de fet, potser són exactament el mateix, però segons on, s’han de dir les coses de manera diferent.  Aquí és solidaritat i allà deute.  Com es nota que aquesta gent del PP té estudis.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php