Gen 132015
 

Hi ha imatges que realment ofenen.  Una de les darreres, sense cap mena de dubte, és la de Mariano Rajoy, entre altres mandataris (teniu una bona relació en aquest editorial de Vilaweb), encapçalant la manifestació de París.  Una manifestació, val la pena recordar-ho, en favor de la llibertat d’expressió.

De tota manera, el que sí que potser reflecteix aquesta imatge és la distància, cada cop més gran, entre determinats dirigents i la població en general.  I és que si per a la immensa major part dels assistents, aquesta manifestació volia ser un crit en favor de la llibertat i de la tolerància, per a alguns, com ara Rajoy, era en pro d’un major control social, amb l’argument de la defensa de la seguretat.

I així estem.  Mentre molts anem enyorant, cada dia més, la llibertat que se’ns escapa entre els dits, uns altres, com els actuals governants d’Espanya, prou feina tenen a inventar mesures i normes que restringeixin més i més els nostres drets fonamentals com a ciutadans.

I si penseu que no tinc raó, proveu d’imaginar Rajoy demanant llibertat d’expressió.  Ell, justament ell, que nega el dret a votar, que té declarada la guerra a Internet, o que està preparant una llei que ha d’autoritzar tota mena d’invasions arbitràries de la nostra intimitat.  Una imatge esperpèntica.  Més encara que la que han publicat els mitjans, que déu n’hi do.

Però bé, la política mediocre i hipòcrita ja les té, aquestes coses.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php