Des 252014
 

Tant si penses que és només una tradició, com si realment hi creus.  Tant si t’agrada fer regals, o retrobar-te amb la família.  Tant si ets més de pessebre o d’arbre amb llunetes.  Tant si cantes nadales tot el dia, com si no les suportes.  Tant si t’agraden els grans grups al voltant de la taula com si t’estimes més les trobades amb uns pocs amics.  Tant si per tu és un dia qualsevol, com si és aquell dia tan especial.

O encara que només sigui perquè sí, et desitjo que avui sigui un parèntesi en la teva rutina, i que passis un molt feliç Nadal, amb qui vulguis, o sense ningú, amb moltes coses o ben poques; però un dia feliç i especial, on les coses importants siguin aquelles que massa sovint donem per tan segures que gairebé ni les tenim presents.  Avui pot ser un bon dia per recordar-les.

Bon Nadal.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php