Nov 282014
 

De tant en tant, l’activitat política ens deixa perles que ens fan riure fins a límits que mai no havíem pogut imaginar venint, posem per cas, d’un parlament.  La darrera mostra ens l’ha regalat Inés Rojas, consellera canària de cultura, esport, política social i habitatge (déu n’hi do el poti-poti) que, en una intervenció parlamentària a propòsit d’algun que altre problema -sense més importància pel que fa al cas que ens ocupa- relacionat amb el Museu Canari, va afirmar, impertèrrita, que ja estava en contacte amb el doctor Gregorio Chil y Naranjo, per trobar solucions.

Actitud molt lloable per part d’una representant pública, aquesta de dialogar per resoldre conflictes, si no fos perquè el tal doctor va morir fa 113 anys.  Davant d’aquesta constatació només caben dues possibilitats:  o bé la consellera és fervent practicant de l’espiritisme, o bé menteix més que parla.

Francament, més m’estimo fer-me un fart de riure amb aquesta autèntica exhibició d’estupidesa, perquè, si m’ho miro seriosament, no sé què és més greu, si una política incompetent o una de mentidera.  En aquest cas, però, tant li fa, perquè s’hi sumen totes dues característiques.

Quin nivell, el de la màxima responsable insular d’habitatge, política social, esport i cultura.  No t’hi vulguis trobar…

  One Response to “Diàleg per damunt de tot”

  1. Ufff… Segur que a mes d’un se li haurà acudit her una uija per invocar a algun mort. Tot i que Espanya es un país ple de cadàvers polítics, que tampoc callen…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php