Set 212014
 

Ara que sembla que tots els focus d’atenció estan posats bé a Escòcia, bé a Catalunya i als respectius processos d’independència, potser és bon moment per recórrer a un bonic exemple de com poden arribar a ser de possibles les il.lusions, o de com es pot arribar a resistir, contra pronòstic, a la pressió dels més forts.

Us recomano la lectura d’aquest petit article, on se’ns presenta la història d’Edith Macefield.  Una història real que podria ben bé semblar pura fantasia.

Potser és que cal aprendre de nou què significa la paraula “impossible” i quina pot arribar a ser l’autèntica força dels teòricament més febles.  Fins i tot a nivell purament individual.  I és que ni els suposats enemic més irreconciliables tenen per què ser-ho del tot.

La il.lusió, la voluntat i la perseverança, tant en la fantasia com en la realitat -i tant a nivell col.lectiu com especialment personall- ho poden tot.  L’important és saber què es vol i no defallir.

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php