Ago 252014
 

Qui encara dubti que el franquisme és encara ben viu, i ben tolerat pels poders públics, aquests dies pot consultar una de les més importants revistes del cor i visitar, entre la humiliació i la vergonya (sobretot de molts i molts gallecs que saben prou el pa que s’hi dóna), les dependències del Pazo de Meirás, lloc d’estiueig dels hereus del dictador Franco, en ben bona part sostingut, encara, amb recursos públics.

Si aquesta finca ja va ser indecent el regal al dictador, en el seu moment, encara em sembla més indecent que avui, encara, no només es mantingui en mans de la seva família, sinó que se’n faci una exhibició tan impúdica.

Però ja se sap:  a Espanya no va haver cap dictadura, el segle passat, només un període de govern militar posterior a la república i previ a la monarquia.    Tot un exercici de negacionisme tan sols comparable al d’aquells que s’entesten, encara, a no voler acceptar l’existència de camps d’extermini nazis.  Així també s’escriu la història, encara.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php