Jun 292014
 

Perdre una estona de tant en tant a mirar el paisatge més enllà de les ciutat i del formigó ens descobreix tot un món que ignorem i que ens parla d’una realitat fantàstica, cíclica i plena de colors i de matisos.

Justament ara que comença l’estiu és temps de sega i, a poc que sortim una mica, trobarem sembrats d’un groc intens esquitxats amb paques de palla que esperen que algú les reculli.  I és que allà on tot era verd fa no massa, ara el groc ho envaeix tot, com si volgués competir amb la llum d’un sol que tot ho inunda.

L’entrada de l’estiu és bon moment per redescobrir allò que passa més enllà de les parets de casa nostra i, potser, per recordar que l’hivern és llarg i que cal segar, collir i preparar-ho tot per al temps en què tot sembla que s’aturi.

I és que per més que ens entestem a construir meravelles arquitectòniques o tecnològiques, la bellesa -i la saviesa- de la natura i de la vida en harmonia amb els seus cicles, ho superen tot.  Si podeu, pugueu de la plana a la muntanya aquests dies, i descobrireu un espectacle majestuós, on el groc s’imposa i es fa ben present arreu.  La terra, la nostra terra, en estat pur, ens diu moltes coses, per més que massa sovint en fem oïdes sordes.

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php