Jun 162014
 

Dissabte, manifestació impressionant a Barcelona en defensa de l’escola catalana.  La meva pregunta:  servirà de res?  La resposta, al meu parer, és molt més complexa.  Pel que fa a les intencions del govern espanyol, capitanejat en aquesta empresa pel ministre Wert, segur que no.  El PP imposa la seva ideologia a cop de norma, amb la complicitat dels tribunals, si cal.  Per tant, milers i milers de persones al carrer no els són cap amenaça real.  Al cap i a la fi, els farà perdre algun vot, la seva reforma escolar, a Catalunya?  Cap ni un.

Si mirem a casa, tampoc no crec que tingui massa efectes.  Es vulgui o no, la paella de les titulacions la té agafada i ben agafada el govern espanyol, no pas el nostre.  Tirar endavant una oposició clara al sistema educatiu que se’ns vol imposar podria arribar a comportar una no expedició de títols?  Segur que no sóc l’únic que es fa aquesta pregunta.  La consellera hauria de respondre, en tot cas.

Però pel que sí que servirà aquesta manifestació és per recordar als nostres governants i representants polítics en general, que sobreviure com a país ja només és possible si tenim ben agafat el mànec de la paella en tots els temes.  També en ensenyament.  Que vagin prenent  nota els cagadubtes i els que juguen a la indefinició constant, perquè hi ha un país tip de traïcions i de mentides, que pot decantar-se, en un moment donat i de manera massiva, per aquelles forces que realment parlin el seu idioma i tinguin respostes a les seves preguntes més bàsiques, com ara per què hem de permetre aquest nou atemptat contra la nostra escola, que és a l’arrel de la nostra identitat?  Tant de bo serveixi per a això.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php