Mai 302014
 

No sé si ho acabo d’entendre.  Reconec que de qüestions jurídiques no m’hi entenc gaire, però em sembla que Millet i Montull se’n surten del cas de l’hotel del Palau amb una condemna d’un any de presó, que no compliran, evidentment, i retornant els diners que havien d’aconseguir amb les seves maniobres.  Pel que fa al personal de l’Ajuntament de Barcelona imputat, tothom absolt.

Cap problema.  I si provem d’aplicar la mateixa norma a tothom?  Una apropiació de quatre milions i mig d’euros es tanca amb una multa de quatre milions i mig d’euros (curiosa coincidència) i un any de condemna.  Ja ho saben, això, tots els lladres que hi ha tancats per robar molt menys i molt sovint amb motivacions més defensable que l’enriquiment propi, sense més?  Ja ho saben que tornant el que han robat se’n surten?

Personalment, sempre he cregut que ni Millet ni Montull rebran mai cap condemna mínimament dura.  Hi ha massa gent que els deu massa favors.  I el temps em va donant la raó.  Potser aniria sent hora que els jutges, o el poder judicial, o el ministre del ram, vagin explicant què és això de la justícia igual per a tothom.  Però com que no serà el cas, potser aniria sent hora dedicar un carrer o una plaça a aquests dos insignes prohoms del país.  Així, potser, la memòria col.lectiva no oblidaria amb facilitat tanta vergonya i tanta ignomínia (jurídica, política i també cultural, dit sigui de passada).

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php