Mar 222014
 

“Què passa quan malgrat tot aquest esforç no ens assemblem a aquests models de bellesa imposats?  Què passa quan la panxa no és prou llisa, la faldilla curta et marxa les xixes i l’escot no és tan espectacular com el de la tele? Que ens tornem vulnerables, que sentim que no tenim cap mena de valor com a persones i que necessitem constantment el reconeixement dels altres per sentir-nos vàlides.”

Aquest breu text el podrien signar milers i milers de dones joves, no tan joves, adolescents… que, per alguna raó o altra, han sabut descobrir, més enllà dels estereotips, la dictadura a la qual viuen sotmeses, fruit d’una pressió mediàtica insuportable, i d’uns interessos econòmics més que substancials.

El text és un fragment d’una interessantíssima reflexió que porta per títol “Perquè ens agrada ser unes ‘guarres‘”.  Crec que hauria de ser un d’aquells textos de lectura obligada, tant per a homes com per a dones, especialment quan pensem que no som tan monos ni tan mones com caldria.

Avui només vull recomanar una gran reflexió sobre el feminisme, sobre el rol de les dones a la societat de principis del segle XXI, de fet, especialment ara que bufen vents de canvi en molts àmbits.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php