Gen 302014
 

Cada cop més van apareixent veus que es posicionen a favor de la independència de Catalunya des de situacions personals “atípiques” respecte el nacionalisme convencional, sobretot tal i com l’han definit els defensor de l’unionisme, obsessionats a crear bàndols i a posar etiquetes de blanc o negre, de bons o dolents.

Sense cap mena de dubtes, un text imprescindible per entendre què està passant a la Catalunya real actual és el d’aquest article del blog de La Suelta.  Molts d’aquests que clamen per la fractura social i no sé quants mals bíblics més farien molt bé de llegir cada matí aquest text.  Potser així sortirien al carrer amb una altra actitud.

No em veig capaç de fer-hi cap comentari ni d’afegir-hi ni una coma.  Només puc transcriure’n el primer paràgraf.  Tota una invitació a seguir llegint:   “Soy española, vivo en Barcelona, soy del Real Madrid, hablo castellano y no me siento catalana. Pero mañana votaría sí a la independencia de Cataluña.”

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php