Gen 062014
 

Amb ulls mandrosos i encara només mig oberts, hem pogut tornar a comprovar que la màgia dels Reis Mags és enorme.  Hem tornat a trobar, com cada any, regals i il.lusions embolicades en papers de colors.  I sobretot hem trobat, allà, davall de l’arbre, o en qualsevol raconet, l’afecte incondicional d’aquells que ens estimen.

Aquest any, però, voldria proposar un pacte a ses majestats.  Els voldria demanar si és possible que, a més d’aquests regals, i aprofitant que porten camells i camions descarregats, es podrien endur unes quantes coses que fan més nossa que servei, com ara la mandra, l’enveja, l’odi, la intransigència, la mala fe, la ignorància, l’egoïsme, la desesperança, la insatisfacció, la insolidaritat, les rencúnies, la prepotència… la incapacitat de fer feliços a aquells que tenim a la vora, al capdavall.  Potser els Reis, amb el seu poder, poden aprofitar tota aquesta energia negativa per alimentar les seves enormes màquines de fabricar il.llusió i aconseguir el millor regal per a nosaltres i per als nostres:  nosaltres mateixos, una mica millors.

No sé si faig tard, ni si és possible o no.  Però la màgia d’aquests mags és  molt poderosa, i aquesta nit és la més adequada per fer realitat els somnis i les fantasies, com bé ens recordava fa pocs dies aquest magnífic article.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php