Des 272013
 

Sabadell va viure, durant la Missa del Gall, una protesta contra la llei de l’avortament del ministre Gallardón.  Crec que val la pena destacar dues qüestions al respecte.  La primera, que la protesta es va fer en una església, amb la qual cosa es va deixar ben clar contra qui va dirigida (contra els inspiradors i promotors de la nova/vellíssima llei) i, la segona, que les dones no estan disposades a renunciar a un dret que els ha costat dècades aconseguir, perquè ara vinguin una colla de retrògrads masclistes a dir què poden i què no poden fer amb els seus cossos.

Com no ha de ser aquesta legislació que ha tardat pocs dies a fer públiques crítiques, fins i tot, entre les dones del propi partit del Govern del PP.

I estic convençut que això només serà el principi.  Vindran moltes protestes més.  I moltes en espais de culte i festivitats religioses, no en tinc cap dubte.  Potser serà la manera que tots aquells que volen intervenir en el cos i en la voluntat de les dones es comencin a trobar insegurs en els seus espais més privats i en els seus entorns suposadament segurs.  Igual com les dones, fet i fet, que veuen violats els seus drets més sagrats, començant pel seu dret a decidir sobre la seva pròpia maternitat

Per cert, no oblidem que l’executor d’aquesta llei és Alberto Ruiz Gallardón, aquell suposat progressista del PP.  Si aquest és el progre, com són la resta?

També per no haver de suposar normes com aquesta ens cal ser independents.  També per això.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php