Des 192013
 

Ja es veu la llum.  No en tingueu cap dubte.  Bé, potser més que la llum, el que es veu és una nova pujada del rebut de la llum i, de passada, una nova mentida del govern del PP.

De fet, a una de les coses que ens anem acostumant és a desconfiar absolutament de qualsevol aformació del govern que presideix Mariano Rajoy.  El darrer exemple, això de la pujada de l’electricitat que, qui més qui menys, teníem clar que passaria, amb l’any nou, i més encara després que el propi PP tombés una proposta legislativa per impedir els talls de subministrament energètic, per impagament, durant l’hivern.  Només faltaria que els pobres poguessin no pagar, oi?  El servilisme cap a les grans empreses (per allò de les portes giratòries i tot plegat) és cada cop més evident.

Amb aquest escenari, que Rajoy afirmi amb contundència que no té res a parlar amb el president Mas i que la consulta no es farà és una excel.lent notícia.  Si tenim en compte la seva capacitat de no dir la veritat, les negociacions estan en marxa i la consulta es farà.  Aquí sí que es veu una mica de llum, ho admetin o no (i sobretot si ho neguen).

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php