Ago 272013
 

Els cadells del PP ja fa dies que se’ns estan manifestant amb tota la seva esplendor feixista, abraçant qualsevol símbol i qualsevol expressió d’aquest sistema totalitari.  No és novetat.

Avui, però, voldria remarcar la presència, entre aquests nous defensors de la llibertat (la seva de fer el que vulguin, evindentment), de dones.  Em sembla curiós que també les dones abracin les idees feixistes.  Imagino que deu ser qüestió d’ignorància o de  poca memòria històrica, perquè justament les dones, en aquests règims, no eren allò que en podem dir ciutadanes de primera classe.  Aquest enllaç ajudarà a recordar una mica un escenari que a tots els que tenim una certa edat ens sona prou proper o que directament hem patit.  Remarco només la instrumentalització absoluta de les dones durant el nazisme (o el franquisme:  no passeu per alt els 18 punts de FET i de les JONS).

Però bé cadascú per allò on l’enfili.  Encara que sigui per fer apologia d’un autèntic suicidi social.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php