Jun 012013
 

Xiulada als prínceps d’Espanya al Liceu.  Ja ni la societat més benestant barcelonina no accepta determinats personatges ni determinats comportaments.  Però llegit des de la dreta castisa, aquesta manifestació de rebuig és una manca de respecte als prínceps.  I jo em demano:  qui dimonis reclama respecte?

Doncs curiosament, qui ara reclama respecte són els mateixos que acostumen a muntar bronques monumentals al Congrés, els que no tenen cap pudor a proclamar que se jodan parlant dels aturats, els que acostumen a donar cobertura a les mentides de determinats mitjans (o a generar-les), els que tenen la paraula llegura per titllar de nazisme qualsevol cosa que no els agrada.  En definitiva, els que no respecten ni la voluntat popular ni les institucions democràtiques, sempre que no siguin les que ells governen.  Els que no respecten res ni ningú que no siguin ells mateixos.

Quanta hipocresia!  Bé, de fet, una nova mostra de la hipocresia de la direcció del PP i del seu govern de Madrid.

Sempre parla qui més ha de callar.  I qui menys escolta.

Mentrentant, xiulem quan algú o alguna cosa no ens agrada.  És el nostre dret.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php