Mai 302013
 

Revolucionadets anem tots, des de fa uns pocs dies, pel tema dels preus, les subvencions i, sobretot, l’extensa i escandalosa carta de licors de la cafeteria del Congrés dels Diputats.

No crec que calgui recordar els preus ofensius de les consumicions en aquest digne establiment, ni el milió d’euros passat que cada any ens toca pagar per reduir la factura de les copetes de ses senyories.  De fet, els diaris i la xarxa en van plens.

El que sí que voldria és demanar-me en veu alta si és normal la venda de begudes alcohòliques d’alta graduació, i a preu popular, en un suposat lloc de treball on, entre altres coses, es decideix qui es queda sense casa, sense pensió, sense feina o sense possibilitats d’estudiar.

Ara que, ben mirat, sabent com van les copes en aquella santa institució no resulten tan sorprenents ni determinades intervencions, ni determinades actituds, ni determinades normes que s’hi aproven.

Serà que som uns llepafils i que no sabem res dels usos i costums espanyols.  Ja ens ho explica prou el president del Congrés, ni més ni menys, tot recordant-nos que aquesta manera de fer  “se ha utilizado siempre y ha funcionado bien“.  Home, no sé jo.

Per cert, al Senat també ofereixen el mateix, o ja tiren més de tisanes, sopetes i bon vi?

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php