Abr 252013
 

“Qui dies passa, anys empeny” seria un bon lema per al govern del PP, si no fos que dubto molt que siguin capaços d’entendre aquesta expressió, espcialment perquè l’idioma els serà completament desconegut.

Des del primer dia del seu mandat, el PP s’ha dedicat a promoure autèntiques barbaritats legislatives i ideològiques que, poc a poc, es van posant a lloc, i van sent contestades de manera ben oficial.  Algun exemple:

Plantofada del Consell d’Estat al projecte de llei reforma educativa del ministre Wert.

Les declaracions del president del Tribunal Suprem sobre els escraches.

La poca comprensió, a Europa, dels continuats atacs contra la llengua catalana.

I podem seguir amb el fet que Ada Colau i la Plataforma Anti Hipoteca recorrin a Europa per denunciar les polítiques d’habitatge, o amb el ridícul i el descrèdit internacionals de la particular concepció dels populars sobre què és nazisme, per exemple.

I és que lentament, però de manera inexorable, les polítiques populars aniran caient una a una per falses i inútils, tant pel que tenen de ràncies a nivell polític, com per la seva inutilitat per reactivar l’economia.

Pel que fa a nosaltres, el respecte a la identitat catalana, cada dia ho tinc més clar,  passa per Europa (per l’Europa culta i democràtica, que també existeix), perquè el sentit comú no té fronteres o, si més no, algunes menys que la incompetència i la mala fe.

Però mentrestant, el PP va fent, tot i saber que no tenen cap futur, i va afavorint interessos molt concrets i ben particulars, absolutament oposats als interessos generals.

Les coses són així:  qui dies passa, anys empeny.  I mentrestant van treient profit.  Potser que anem passant, no?

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php