Abr 032013
 

Amb la que ens està caient a sobre, especialment per la gestió que durant anys han estat fent els bancs, amb la connivència dels diferents governs, sona gairebé pornogràfica la nova campanya de publicitat de CaixaBanc, basada en la idea de la pervivència dels valors.  No vull pensar a quins valors es refereixen.

Tot el que es pugui dir de la banca sempre serà poc, perquè no en sabem més que allò que ens volen dir, i encara amb prou feines, però imaginar que aquests negocis es regeixen per algun valor que no sigui el de les pròpies accions (borsàries, evidentment), em costa molt d’imaginar.

I jo que pensava que els temps en què el pòster amb la cara de Mario Conde era icona de referència de qualsevol habitació adolescent, al costat del de Sabrina Salerno ja havien passat…  Doncs ara resulta que torna, això sí, convenientment maquillat amb una capa de suposats valors ètics i socials.

Malament rai quan la bandera de l’ètica d’un país se la fa seva un banc que, dit sigui de passada, sembla que aposta clarament perquè el nostre mai pugui ser un país normal i lliure.  Serà que normalitat i llibertat no són valors a preservar, segons el seu codi ètic.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php