Feb 222013
 

“No hi ha hagut cap govern que hagi estat estat tan solidari i hagi ajudat tant la Generalitat”.  No, no és cap broma de mal gust.  Són paraules de Mariano Rajoy al Congrès dels Diputats.

La resposta és evident:  Així doncs, per què no paguen el que deuen?   Admeto que la meva resposta, i segur que també la de molta més gent, hauria anat entre una escandalosa riallada i una exclamació del tipus “però de què vas, Mariano?”.  Segurament per això molts com jo mai no arribarem a diputats.

Però ara que hi penso.  Potser sí que són veritat les paraules de Rajoy.  Potser el seu problema no és mentir o no.  Potser només és qüestió d’incultura en matèria de geografia política.  Mireu que si s’estava referint als seus amics de la Generalitat Valenciana…

Ja podria ser, ja.  Aleshores tot lliga i Rajoy diu veritat:  “No hi ha hagut cap govern que hagi estat estat tan solidari i hagi ajudat tant la Generalitat”.

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php