Gen 202013
 

La feina ben feta no està renyida amb la qualitat humana.  Quan totes dues s’ajunten es produeixen petits moments fantàstics com aquest.

Si cadascú de nosaltres, a l’hora de fer la nostra feina, fóssim una mica més conscients de qui se’n veu afectat/beneficiat i intentéssim que servís per aportar-li una mica de felicitat i d’il.lusió, el món seria una mica més bonic i tots plegats, infinítament millors.

I és que, malgrat totes dificultats, encara hi ha qui és conscient que la seva feina és molt més que un treball, ja sigui des d’un taller, des d’una oficina, des d’un hospital, des d’una botiga… des de qualsevol lloc.

Tot el meu respecte i tota la meva admiració cap a  aquesta gent realment capaç de generar autèntic valor afegit amb allò que fa.  Perquè un somriure, sobretot d’aquell que més el necessita, és l’autèntica riquesa, la que no costa gaire i val molt.  La resta només són diners.

Passeu un bon diumenge.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php