Des 312012
 

Avui tanquem un any més, amb l’esperança de començar-ne un de nou, però hi ha coses que mai no canvien, o que sempre tornen.  I és que aquest acabament d’any ens ha portat les paraules de Rodolfo Martín Villa, aquell curiós personatge capaç de ser governador civil franquista, ministre de la transició o president de corporacions com Endesa o Sogecable.  Un personatge de trista memòria que no hi ha manera de treure’ns de sobre.

I què ens ha volgut dir Martín Villa?  Doncs, ras i curt, que el gran problema d’Espanya és Catalunya  (ni crisi ni punyetes -bé, des de la seva perspectiva, quina crisi?) i que Rajoy pot tenir responsabilitats penals si es fa la consulta sobre el futur del nostre país.  Gran lliçó de democràcia per acabar l’any.  Però què se’n pot esperar d’un personatge tan camaleònic sorgit de les profunditats franquistes?  Bé, ja sabem què venen a dir, sempre, aquests dinosaures de la política quan fan declaracions.  Recordem les intervencions recents d’Alfonso Guerra o de Felipe González, per canviar de línia política, que no de pensament unitari sobre Espanya.

Però no tot és vell, ara que tanquem l’any.  El cava es veurà desplaçat en alguns canals de televisió per la cervesa com a beguda per fer el brindis de mitjanit.  Patrocini bestial i milionari d’alguna cervesera o, directament, boicot al cava televisat?  Si aquesta és la gran innovació de la proposta televisiva de cap d’any, efectivament, hi ha coses que mai no canvien i que sempre acaben retornant, d’una manera o altra, com l’home dels nassos.

Quin país…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php