Des 222012
 

Si alguna cosa crec que es pot destacar d’aquesta setmana política que tanquem són els nervis:

– Nervis, sobretot, del PP, que ha de treure tota la seva artilleria en una exhibició impúdica de tics i maneres antidemocràtics, aquí i a Madrid.

– Nervis a CiU, perquè el posicionament sobiranista del president Mas incomoda determinats sectors de la coalició, que ja veure si sobreviu a aquesta legislatura.

– Nervis al PSC, o PSOE, o el que sigui, perquè entre els d’aquí i els d’allà no tenen ni idea de com posicionar-se en un escenari polític que els ha desubicat completament.

– Nervis d’Iniciativa, perquè per fer palesa la seva proposta de política econòmica, desdibuixa la qüestió nacional, i potser no del tot a contracor.

– Nervis de Ciutadans, que veuen com les seves tesis demagògiques i absolutistes són bandejades per gairebé tothom.

– Nervis, suposo, a les CUP, per la seva estrena parlamentària i per la responsabilitat històrica que comporta.

I és el que els nervis, en temps de canvi, són inevitables, i els temps que vivim auguren canvis molts profunds en la nostra política.  Només cal esperar que aquests nervis, si més no per als responsables de garantir la governabilitat del país, siguin l’element que aporti el punt de tensió necessària per tirar endavant amb responsabilitat i amb seguretat cap a un futur que s’endevina molt positiu.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php