Des 032012
 

Avui fas anys.  Un bon grapat.  Una xifra rodona;  d’aquelles que fan de bon recordar i celebrar com cal, perquè continuar fent anys, d’entrada, és senyal de vida, de memòria, d’experiències i de records.

Avui, justament per això, m’ha vingut de gust parar-me a recordar la barbaritat de moments que he tingut el privilegi de compartir amb tu i la pila de llocs que hem descoberts plegats.  I me n’he adonat que tots tenim la nostra història petita, aquella minúscula dosi de màgia que el pas del temps fa esdevenir, encara, més brillant.  I em demano si la vida, la felicitat, en el fons, no són res més que això:  poder descobrir el món, dia a dia, a la vora d’algú prou especial, capaç de fer que tot sigui diferent i encisador.

Per tots aquests instants i per tots aquests espais, et desitjo que puguis fer molts anys més i, des del meu egoïsme, que jo pugi seguir compartint-los amb tu, descobrint mons que ara mateix tot just podem imaginar.

Avui fas anys, i cal celebrar-ho, amb tota l’energia del món i amb un enorme somriure.

YouTube Preview Image

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php