Jun 212012
 

Si algú podia pensar que la màxima expressió de la ignorància és la senyora Dolores Serrat, responsable d’un concepte tan absurd com lengua aragonesa propia del área oriental per referir-se al català, ben viu a la Franja, apareix l’innefable ministre Wert i supera la seva companya de partit, per més difícil que pugui semblar, dient que “li sembla” que són la mateixa llengua, però que això és només “una impressió”.

Tot plegat és tan absurd, tan ridícul i tan il.lustratiu de la manca de cultura quan el fanatisme polític  s’imposa sobre la raó, que no cal afegir gran cosa a les paraules d’aquesta gent, a no ser demanar-los que callin i que deixen de fer el ridícul.  I si no volen, si us plau, que encarreguin immediatament un diccionari lengua aragonesa propia del área oriental  –  català / català – lengua aragonesa propia del área oriental que, si més no, riurem una bona estona.

Si, com diuen els espanyolistes, el nacionalisme es cura viatjant, jo els diria que la ignorància encara més, i no només amb un viatge físic (a la Franja, per exemple), sinó, sobretot, mental, per sortir de l’estupidesa del fanatisme, si és que encara poden, cosa que dubto, mirant aquesta curiosa parella de ball popular.

El que no vull ni imaginar és què en pensen els habitants de l‘área oriental, que parlen habitualment aquesta lengua aragonesa propia, d’aquests “seus” representants polítics.

Encara rai que el nom no fa la cosa i que la realitat és tossuda i sempre s’acaba imposant, que si no…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php