Mai 242012
 

El govern espanyol del PP no té prou amb condemnar milions de persones a la missèria (el 26% de la població infantil -per tant, en edat educativa- és oficialment pobra, a Espanya), sinó que encara es permet el luxe d’acusar els més febles, els més pobres,  de malbaratar el diners (pocs o cap) que tenen.

Entenc que el govern al complet subscriu les paraules del seu ministre d’Educació, Cultura i Esport, ja que no ha estat fulminantment cesat, cosa que cabria esperar de qualsevol govern d’un país civilitzat, després d’unes declaracions en què es demanava què vol dir no tenir recursos, a propòsit de l’encariment de l’educació, i afirmava que si algú podia dir que no tenia recursos era perquè no els volia treure d’altres despeses.

No és el primer cop que el ministre Wert es mostra com un autèntic estúpid, carent de qualsevol indici de moral i de respecte a la població a la qual va jurar servir, però aquestes darreres declaracions són totalment intolerables en un suposat servidor públic.  Cabria pensar en una dimissió, com a mínim, però és clar, en algú que se situa tan per sobre de la resta dels mortals, aquesta possibilitat, senzillament, no existeix.

I aquí no passa res.  Des del pedestal en què s’ha situat el govern Rajoy, amb els seus sous i amb els seus privilegis, es pot dir el que es vulgui.  I no passa res.  I com que no passa res, hem de concloure que tot el govern dóna per bones les declaracions d’un dels seus ministres.

Per si algú encara no sabia qui i com governa, ara potser ja no tindrà cap dubte.  Mentrestant, segueixo pensant que no fer fora aquest impresentable personatge és un insult permanent a la ciutadania.  I més després de llegir aquest article d’Ignacio Escolar.

Potser és hora de seguir l’exemple dels rectors de les universitats espanyoles i fer el buit a determinats personatges, com aquest José Ignacio Wert.  Al capdavall, si ells poden governar d’esquenes a la ciutadania, la ciutadania també pot viure d’esquenes a ells.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php