Mai 302012
 

De res, absolutament de res, ha servit tot el que s’ha fet durant els darrers anys per aconseguir una gestió catalana de l’Aeroport del Prat, peça clau en el mapa de les connexions internacionals del nostre país, perquè el govern del PP acaba de tancar, sense intenció de reobrir-la, la carpeta del concurs corresponent.

Un nou projecte de progrés que se’n va en orris.  El Prat seguirà sent una base de luxe per a vols low cost i una terminal més de Barajas.  De retruc, Reus, Girona i Lleida seguiran perdent possibilitats de negoci que haurien de venir de les companyies més econòmiques, amb la qual cosa es deixaria espai al Prat per a vols de llarga distància, la que hauria de ser la seva autèntica missió.

Cada dia que passa em costa més entendre les complicitats entre els actuals governs català i espanyol, perquè dia sí i dia també tenim mostres més que evidents d’una política perfectament planificada i executada de destrucció de Catalunya.  En aquest cas, mitjançant l’ofegament  econòmic.

Aniria sent hora que el nostre govern, amb el president al capdavant, es deixessin de metàfores marineres i d’imatges indesxifrables i comencessin a dir realment què volen per al nostre país, perquè si ens hem de refiar del que veiem, no podem esperar res de bo.  I si és això el que volen, i ja els està bé, si més no sabrem de quin mal hem de morir, perquè som molts que no renunciem a ser qui volem ser, no qui volen que siguem, encara que cada dia sigui més difícil, quan no directament impossible, trobar els canals polítics per articular el nostre desig i fer-lo realitat.

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php