Mar 222012
 

Des de fa un parell de mesos hi ha un nou blog obert a totes aquelles persones que pateixen directament la crisi, per tal que hi puguin explicar la seva experiència en primera persona.  Aquest nou blog té un nom tan directe com esfereïdor:   Els nous pobres.

Llegir les experiències de tothom que hi escriu esgarrifa.  Jo tinc fills de la mateixa edat d’algunes de les persones del blog i penso que podrien ser ells mateixos els que escrivissin, perquè són com ells, tenen les seves mateixes inquietus, els mateixos somnis i el mateix present. I és que aquestes línies, aquestes experiències posen cara i vida a la crisi, a les retallades i a tantes barbaritats que s’estan fent aquests darrers anys, i aquests rostres ens són ben familiars i propers.

Avui només vull recomanar la lectura d’aquest blog perquè, com diu el seu promotor, en el primer dels escrits:   “No ens fa vergonya explicar que som pobres, perquè aquesta condició, més que definir-nos a nosaltres, els defineix a ells”  [a la classe política].

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php