Feb 012012
 

Una simple anècdota, però molt il.lustrativa:

– 29 de gener, a les 17,45:  El diari Ara informa que la web oficial dels Timberwolves, equip on juga Ricky Rubio, penja la senyera, en reconeixement a l’origen del seu jugador.

– 30 de gener, a les 7,19.  El diari Marca publica la primera crítica al respecte i insinua una metedura de pata.

– 30 de gener, a les 21,32.  El diari El Mundo informa que des de fa mitja hora, la web dels Timberwolves ha subtituit la senyera per la bandera espanyola, tot i que manté parcialment i difuminades, de fons, les quatre barres.

Tot un magnífic exemple d’agilitat, de rapidesa en la gestió i d’efectivitat per restituir l’espanyolitat i els seus símbols, per part d’aquesta mena de carajillo party mediàtic que ens vigila.

Queda clar que els mitjans espanyols no baden.  Estan a l’aguait i no perden el temps.  Potser caldria començar a imitar-los, a deixar-nos de pactismes, de voluntats didàctiques i d’històries i posar aquesta mateixa diligència a defensar la nostra identitat i totes les seves expressions, sense patir gaire de si trepitgem o no cap ull de poll.

No ha arribat a 30 hores la presència de la senyera a la web dels Wolves.  Per cert, la de Puerto Rico no ha estat subtituïda per la dels Estats Units, evidentment.

 

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php