Des 182011
 

Més de 1.600 activitats arreu del país formen part de la resposta a la crida que cada any fa La Marató de TV3.  Si algú encara tenia dubtes de quin pot ser el paper d’una televisió pública, aquí trobarà una bona resposta.

No hi ha projecte comparable.  No hi ha iniciativa que pugui aplegar una resposta tan gran i tan present arreu del país, amb una finalitat tan meritòria com recaptar diners per a la investigació.  Sí, per a la investigació, per a una investigació de primeríssim nivell mundial, per a projectes d’excel.lència, d’aquells que creen futur per al país.  D’aquells que tant s’esmenten i que ara resulta que podem contribuir a crear entre tots, només responent a una crida pública.

Per més que intentem trobar-la, no hi ha cap iniciativa comparable, cap subhasta benèfica, cap rastrillo.  El secret de l’èxit, segurament, rau en una definició molt clara dels objectius i en una garantia absoluta de transparència en la gestió i en el destí final dels diners recollits.

La Marató de TV3 és la gran mostra de fins on som capaços d’arribar, com a societat, quan se’ns crida a participar amb una finalitat ben definidia i amb una organització que ens mereix tota la confiança.  Algú n’hauria de prendre bona nota abans de demanar complicitat per a segons quines coses.

Ara ja només cal participar en qualsevol de les múltiples activitats que s’organitzen a qualsevol poble, vila o ciutat, o trucar al 905 11 50 50.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php